Vind direct de beste Verandabouwers uit de regio 

Bij ons wordt elke vakman gecontroleerd op kwaliteit en klantentevredenheid! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw project of lees vlug verder voor meer informatie over onze Verandabouwers
Start projectaanvraag >
Gratis en vrijblijvend

Welke werkzaamheden doen Verandabouwers?

Een veranda is voornamelijk een interessante manier om de waarde te verhogen van een woning. Tegelijk is het een goed onderkomen voor de warme zomer(avonden). Veranda’s zijn er in alle soorten en maten. Als terrasoverkapping, als aanbouw of als afdak.

Een waardevolle toevoeging aan een woning

Een veranda aan huis ziet er altijd prachtig uit en geeft charme aan de uitstraling van een woning. Een veranda die wat langer geleden (ongeveer 30 jaar of meer) is gebouwd dan bestaat die waarschijnlijk uit hout of aluminium met een dak gemaakt van kunststof. In dat geval kan het zijn dat de veranda aan een onderhoudsbeurt toe is.
Verandabouwers offerte nodig?

Voordelen van een nieuwe veranda

Tegenwoordig worden veranda’s gemaakt met nieuwe technieken en materialen die een beter eindresultaat garanderen. De draagstructuur blijft dan ook langer in goede staat. Ze zijn ook beter geïsoleerd want oude veranda’s bevatten nog niet zo veel isolerende materialen. Een veranda geeft de mogelijkheid om heerlijk buiten te zitten, ook wanneer het regent of iets kouder wordt, en lekker beschut van het buitenleven te genieten. Ook in de winter kan gebruik worden gemaakt van de veranda. Als het te koud wordt, kan eventueel een kachel onder de veranda worden geplaatst. Ook kunnen er accessoires bij of onder de veranda worden geplaatst, zoals verlichting. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Hieronder staat een aantal van de voordelen van een houten veranda:

- Er heeft altijd een droge plek om te zitten in de tuin, ook in de herfst en winter
- Het zorgt voor voldoende schaduw bij felle zon
- Een veranda in de tuin zorgt voor een verhoogde WOZ-waarde
- Een veranda op maat is geschikt voor elk type woning

Verschillende soorten veranda’s

Er zijn verschillende soorten veranda’s te onderscheiden voor verschillende doeleinden.
De veranda kan worden gebruikt om lekker uit te rusten met een drankje en goed boek, maar er zijn ook veel andere gebruiksmogelijkheden. Zo kan de veranda speciaal worden ontworpen op een manier waarbij het mogelijk is om heerlijk buiten te eten met familie of vrienden. Het is zelfs mogelijk om bij de veranda een prachtige buitenkeuken en een barbecue te plaatsen.

Veranda’s kunnen ook worden gebruikt voor praktische doeleinden, zoals voor een handige opbergplek voor tuingereedschap, tuinmeubels of een grasmaaier. Hieronder staat een aantal voorbeelden van stijlen waarin de veranda kan worden gebouwd:

- Een landelijke veranda
De stijl van een landelijke veranda bevat vooral veel hout. Het is een klassieke veranda met Douglas of Eikenhout.
- Een leefveranda
Een leefveranda is een uitbouw van de bestaande woning. Het is een eigen ruimte met de mogelijkheid om deze van binnen af te sluiten. Door de isolatie blijft de warmte binnen en het zorgt ook voor meer lichtval in de woning.
- Een klassieke of juist een moderne veranda
Een klassieke veranda heeft vaak een plat dak en een stevige, robuuste uitstraling. Het heeft ook veel lichtinval en heeft wat weg van een serre. De tegenovergestelde optie is de moderne veranda. Deze heeft een meer eigentijdse uitstraling door het gebruik van veel ramen en hoge strakke vormen.

Materialen voor een veranda

De veranda kan met verschillende soorten materialen worden gebouwd. Het is belangrijk om hier van tevoren een keuze in te maken. Hout, aluminium en pvc zijn veel gebruikte materialen. Een houten veranda is een van de meest voorkomende opties. Er zijn verschillende houtsoorten waaruit gekozen kan worden, zoals douglas hout, grenenhout of eikenhout. Hout geeft een warme uitstraling en het is goed te combineren met glazen deuren of ramen. Alle houtsoorten hebben hun eigen kleuren en eigenschappen. Daarom moet een houtsoort worden gekozen die qua kleur en eigenschappen aansluit bij de wensen.
Ook wordt een kunststof aanbouw veel gebruikt, omdat het makkelijk is in onderhoud. De prijs is ook doorgaans goedkoper dan een aluminium- of houten veranda. Een aluminium veranda heeft de langste levensduur en heeft weinig onderhoud nodig.

Afwerking van veranda

Ook de afwerking van een veranda is van belang. Er moet worden beslist of de veranda een regenpijp, een dakgoot nodig heeft en in welke kleuren de veranda moet worden geschilderd. Ook moet een passende dakbedekking voor de veranda worden gekozen. Een veranda is aan de binnenkant altijd mooi afgewerkt met hout, maar aan de buitenzijde zijn er verschillende opties. De buitenkant van de veranda kan bijvoorbeeld worden afgewerkt met materialen als dakpannen, Glas, EPDM of zonnepanelen. Er zijn veel materialen om uit te kiezen. Elke keuze in het materiaal is ook een keuze in de stijl en de uitstraling van de veranda.

Geniet van het buitenleven

De binnenkant van de veranda kan geheel naar eigen wens worden ingericht. Met waterafstotende vloeren die geschikt zijn voor gebruik in veranda’s, met speciale meubelen en wat mooie planten. Een veranda kan het hele jaar door gebruikt worden om een droge, aangename plek te hebben om lekker te lezen, eten of relaxen, alleen of met familie en vrienden. ’s Zomers is dit de ideale plek, maar met de installatie van een kachel of verlichting kan ook ’s winters van de frisse buitenlucht worden genoten. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de bouw van een veranda in de tuin.

Vergunning nodig?

Soms is er een vergunning nodig bij een uitbouw. Kijk hiervoor op de website van de gemeente of neem contact met ze op om te vragen wat mogelijk is. Het aanvragen van een vergunning kan meerdere weken in beslag nemen.

Vraag direct een offerte aan en kom in contact met de beste Verandabouwers

Zoekt u geschikte vakman voor Verandabouwerswerkzaamheden? Schakel dan direct een vakman uit de regio in voor een gecontroleerd bedrijf met een hoge klantentevredenheid en aantoonbare werkervaring. Aangesloten bedrijven moeten voldoen aan strengste eisen en daardoor bent u verzekerd van goed uitgevoerde werkzaamheden met een goede garantie.
Start projectaanvraag >
De beste Verandabouwers voor u geselecteerd

Kies direct een gecontroleerde vakman

Neem direct contact op met een vakman welke voldoet aan een groot aantal strenge criteria.  Bedrijven welke niet voldoen aan onze gestelde eisen komen er bij ons niet op!

Kies voor een vakman uit de regio

24/7 beschikbaar
De beste vakmensen
Geschillencommissie
Controle op kwaliteit
24/7 beschikbaar

Vraag direct een offerte aan

Kies voor een gecontroleerde vakman! Start direct uw projectaanvraag en kom geheel vrijblijvend in contact met de beste vakmannen.
Start projectaanvraag >

Wat zeggen klanten over onze vakmensen?

 • "Het vinden van een betrouwbare dakdekker blijkt lastiger dan je in eerste instantie zou denken. Op internet kom je de meest vervelende verhalen tegen over dakdekkers die hun vak niet verstaan. De reden dat wij een aanvraag hebben gedaan via deze website is de controle die wordt uitgevoerd voordat een bedrijf aanvragen ontvangt. Ons werd ook verteld dat bij eventuele klachten die niet worden verholpen een geschillencommissie uitkomst biedt. Om deze reden hebben wij een aanvraag gedaan en zijn we in contact gekomen met een gerenommeerd bedrijf uit Rotterdam. Voor een goede prijs is ons complete dak vervangen en wordt er jaarlijks een gratis dakinspectie uitgevoerd om er zeker van te zijn dat er geen beginnende lekkages zijn"

  Harm - Rotterdam - Hoek van Holland
  Meer informatie
 • "Wij zijn zeer te spreken over deze werkwijze. Zonder enig verstand te hebben van bestratingen zijn we via Vakman uit de regio aan een geschikte stratenmaker gekomen. De eerste informatie hebben we via de website gevonden waarna we een aanvraag hebben gedaan en zijn gekoppeld aan een bedrijf die precies aan onze wensen voldeed. Het straatwerk van onze oprit ligt er fantastisch in en we hebben een stuk minder betaald dan ons door een andere stratenmaker werd aangeboden."

  Natasha - Eindhoven - Strijp-S
  Contact opnemen
 • "Wij hadden dringend een loodgieter nodig voor een lekkage in onze keuken. We konden het lek zelf niet vinden en zijn op advies van onze buurvrouw op deze website uitgekomen. De loodgieter welke ons in eerste instantie had benaderd kon niet binnen één dag aanwezig zijn en heeft ons gewezen op het noodnummer waar alleen loodgieters opnamen welke beschikbaar zijn voor spoeddiensten. Zodoende zijn we uitgekomen bij een vriendelijke jongeman welke binnen één uur bij ons was en de lekkage heeft verholpen."

  Patrick - Utrecht - Lunetten-Zuid
  Contact opnemen

Vind direct de beste Verandabouwers voor uw klus

Uitsluitend gecontroleerde Verandabouwers
1Omschrijving opdracht
2Ontvang offerte
 • Hoe meer informatie we hebben hoe beter we de aanvraag kunnen verwerken.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  Gratis en vrijblijvend
  Daarom kiezen mensen voor een vakman uit de regio

  Onze zekerheden

  Uitsluitende gecontroleerde vakmensen

  Alle aangesloten bedrijven en vakmannen op onze websites worden vooraf gecontroleerd op klantentevredenheid, stabiliteit en ervaring. Op deze manier proberen we klachtendossiers te voorkomen. Mochten deze onverhoopt toch voorkomen dan biedt onze geschillencommissie een oplossing.

  De beste kwaliteit materialen

  Voor de beste kwaliteit werkzaamheden wordt er van onze vakmannen geëist dat ze uitsluitend gebruik maken van A-kwaliteit materialen en gereedschappen. Alleen op deze manier kan er met een gerust gevoel een ruime garantie worden gegeven op de werkzaamheden.

  Onafhankelijk geschillencommissie

  Aangesloten vakmannen en bedrijven worden getoetst op een aantal strenge criteria waardoor wij zeker weten dat we met een vakman te maken hebben. Natuurlijk komt het wel eens voor dat er beroep wordt gedaan op de garantie. Het oplossen van deze garanties zijn een eis voor onze aangesloten partners. Komt u er samen niet uit met de vakman dan hebben wij een onafhankelijke geschillencommissie welke bemiddeld en ervoor zorgt dat er een eerlijke oplossing komt.

  Altijd een vakman in uw regio

  Ons uniek netwerk aan vakmannen is opgebouwd door een uitgebreide samenwerking tussen online kennis en deskundige vakmensen. Het netwerk is regionaal uitgebreid door verschillende vakmensen met elkaar in contact te brengen. Op die manier komen we er achter of we te maken hebben met deskundige bedrijven.

  De weg naar een professionele oplossing

  Beschrijf het project

  Beschrijf zo uitgebreid mogelijk waar je naar opzoek bent en wij maken selecteren een aantal gecontroleerde vakmannen welke direct zichtbaar zijn.

  Kom vrijblijvend in contact met vakman

  Afhankelijk van je eigen wensen is het mogelijk om direct in contact te komen met de door jou gekozen vakman. Ook is het mogelijk om de aanvraag naar meerdere vakmannen te sturen.

  Kijk terug op een succesvol resultaat

  Omdat op onze dienstverlening streng wordt toegezien op een hoge klantentevredenheid en kwaliteit eindigen 99% van onze projecten in een tevreden klant.
  Overal beschikbaar in Nederland

  Er is altijd een vakman in jouw regio

  Zuid-Holland

  Hazerswoude-Dorp
  Capelle aan den IJssel
  Delft
  Dordrecht
  Gouda
  Den Haag
  Hendrik-Ido-Ambacht
  Hillegom
  Oud-Beijerland
  Katwijk aan zee
  Krimpen aan den IJssel
  Bergenschenhoek
  Berkel en Rodenrijs
  Leiden
  Leiderdorp
  Leidschendam
  Voorburg
  Lisse
  Maassluis
  Nieuwkoop
  Spijkenisse
  Noordwijk
  Oegstgeest
  Papendrecht
  Pijacker
  Ridderkerk
  Rotterdam
  Rijswijk
  Hoogvliet
  Schiedam
  Sliedrecht
  Vlaardingen
  Voorschoten
  Waddinxveen
  Wassenaar
  's-Gravenzande
  Naaldwijk
  Zoetermeer
  Zwijndrecht

  Noord-Holland

  Amstelveen
  Amsterdam
  Bergen
  Blaricum
  Bloemendaal
  Castricum
  Diemen
  Volendam
  Enkhuizen
  Bussum
  Haarlem
  Hoofddorp
  Nieuwe-Vennep
  Heemskerk
  Heemstede
  Heerhugowaard
  Heiloo
  Den Helder
  Hilversum
  Hoorn
  Huizen
  Purmerend
  Uithoorn
  IJmuiden
  Weesp
  Assendelft
  Zaandam
  Zandvoort

  Noord-Brabant

  Bergen op Zoom
  Heesch
  Best
  Boxmeer
  Boxtel
  Cuijk
  Deurne
  Dongen
  Eindhoven
  Etten-Leur
  Raamsdonksveer
  Geldrop
  Gemert
  Rijen
  Goirle
  Rosmalen
  's Hertogenbosch
  Drunen
  Heusden
  Vlijmen
  Kaatsheuvel
  Schijndel
  Sint-Oedenrode
  Veghel
  Nuenen
  Oirschot
  Oisterwijk
  Oosterhout
  Roosendaal
  Sint-Michielsgestel
  Someren
  Berkel-Enschot
  Uden
  Valkenswaard
  Vught
  Waalwijk

  Gelderland

  Apeldoorn
  Beuningen
  Culemborg
  Doetinchem
  Duiven
  Ede
  Bennekom
  Epe
  Ermelo
  Harderwijk
  Huissen
  Nijkerk
  Nijmegen
  Elst
  Putten
  Velp
  Tiel
  Wageningen
  Wijchen
  Winterswijk
  Zaltbommel
  Zevenaar
  Zutphen

  Utrecht

  Amersfoort
  Bilthoven
  Spakenburg
  Bunschoten
  Houten
  IJsselstein
  Leusden
  Nieuwegein
  Rhenen
  Mijdrecht
  Soest
  Maarsen
  Utrecht
  Driebergen-Rijsenburg
  Veenendaal
  Leerdam
  Vianen
  Wijk bij Duurstede
  Woerden
  Zeist

  Overijssel

  Borne
  Dalfsen
  Deventer
  Denekamp
  Enschede
  Glanerburg
  Haaksbergen
  Hardenberg
  Nijverdal
  Hengelo
  Kampen
  Losser
  Oldenzaal
  Raalte
  Rijssen
  Steenwijk
  Zwolle

  Limburg

  Brunssum
  Kerkrade
  Landgraaf
  Schaesberg
  Maastricht
  Roermond
  Geleen
  Sittard
  Blerick
  Tegelen
  Venlo
  Venray
  Weert

  Friesland

  Joure
  Harlingen
  Heerenveen
  Leeuwarden
  Dokkum
  Drachten
  Sneek
  Franeker
  Wolvega

  Groningen

  Groningen
  Delfzijl
  Haren
  Hoogezand
  Winschoten
  Stadskanaal
  Veendam

  Drenthe

  Emmen
  Klazienaveen
  Beilen
  Roden
  Zuidlaren

  Flevoland

  Almere
  Dronten
  Lelystad
  Emmeloord
  Urk
  Zeewolde

  Zeeland

  Goes
  Middelburg
  Zierikzee
  Terneuzen
  Vlissingen

  Waarom een Vakman uit de regio?

  Hier vindt u de beste verzameling aan betrouwbare vakmannen. Elke aangesloten vakman voldoet aan een groot aantal strenge criteria, welke is onder te verdelen in drie onderdelen; klantentevredenheid, vaardigheid en bedrijfsvoering.

  24/7 zoekmogelijkheid

  Gecertificeerde vakmensen

  Bespaar zoektijd

  Ervaren vakmensen

  Hoge klantentevredenheid

  Kies voor kwaliteit

  Uitsluitend gecontroleerde vakmensen

  Alle vakmannen op ons platform worden vooraf en tijdens de samenwerking gecontroleerd op klantentevredenheid en de kwaliteit van hun werk. 

  Bedrijven worden voorgeselecteerd

  We ontvangen veel aanmeldingen van bedrijven welke we door verschillende redenen niet accepteren op onze websites. We werken alleen samen met de beste bedrijven!

  Kwaliteit boven prijs

  Om een goede kwaliteit te leveren is het nodig om te investeren in goed materiaal en goed opgeleid personeel. Hiertegenover staat natuurlijk een eerlijke vergoeding.

  Ben jij een vakman?

  Ontvang aanvragen van potentiële klanten welke opzoek zijn naar de beste vakmensen. Bedrijven welke niet voldoen aan onze gestelde eisen ontvangen van ons geen aanvragen!
  Hier vindt u de beste verzameling aan betrouwbare vakmannen. Elke aangesloten vakman voldoet aan een groot aantal strenge criteria, welke is onder te verdelen in drie onderdelen; klantentevredenheid, vaardigheid en bedrijfsvoering.

  Klantenservice

  homepencilstarlicenseuserscalendar-fullsmileclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram