Vind direct de beste vakman voor het plaatsen van Kozijnen

Bij ons wordt elke vakman gecontroleerd op kwaliteit en klantentevredenheid! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw project of lees vlug verder voor meer informatie over onze Kozijnen
Start projectaanvraag >
Gratis en vrijblijvend

Zoekt u een vakman voor het vervangen van uw kozijnen?

Kozijnen offerte nodig?

Kozijnen zijn een essentieel onderdeel van elke woning. Ze bevatten ramen die de mogelijkheid geven om de ruimte te kunnen luchten en die licht door laten. Als er niet genoeg frisse lucht binnen komt, kunnen er allerlei lichamelijke klachten optreden, zoals hoofdpijn en duizeligheid. Ook kunnen er allergieën en astma ontstaan als er niet genoeg ventilatie is.

Kozijnen vervangen

Het vervangen van kozijnen kan een van de volgende redenen hebben:

 • betere isolatie van de woning

Veel woningen hebben nog oude kozijnen die geen goede isolerende werking hebben. De nieuwste kozijnen zijn voorzien van slimme technieken waardoor ze goed isoleren. Zo zitten er in moderne kozijnen bijvoorbeeld luchtlagen. Dit kan een reden zijn om oude kozijnen in te wisselen voor nieuwe.

 • de kozijnen zijn verrot of beschadigd

Bij kozijnen die al wat ouder zijn kan op den duur houtrot optreden. Dat is slecht voor de isolatie en als de woning verkocht moet worden is het geen pluspunt. Het is dan noodzakelijk om de kozijnen te vervangen. Zo behoudt het huis zijn waarde en worden de stookkosten verminderd. Veel mensen kiezen dan voor kunststof kozijnen, omdat die niet snel rotten, zelfs niet met minimaal onderhoud.

 • het uiterlijk van de woning aanpassen

De kozijnen zijn echte blikvangers van een woning. Het kan zijn dat ze niet de gewenste uitstraling hebben, of ze passen niet bij de woning. Het is dan ideaal om ze te vervangen met kozijnen die wel de juiste stijl hebben, om zo het huis een geweldige nieuwe uitstraling te geven.

Aluminium, kunststof of houten kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn kozijnen die de laatste tijd steeds populairder worden. Dit komt vooral omdat kunststof kozijnen weinig onderhoud nodig hebben. Ook zijn ze bestand tegen alle weersinvloeden en geven ze een strakke uitstraling van de woning. Bovendien beschikken kunststof kozijnen over zeer goede isolatie, waardoor jaarlijks op de energierekening kan worden bespaard.

Kunststof kozijnen zijn ook bestand tegen inbraken, ze hebben een lange levensduur en ze zijn in vele kleuren beschikbaar. Deze kozijnen gaan maar liefst 50 jaar en langer mee! De kosten voor kunststof kozijnen zijn relatief laag. Ze zijn veel goedkoper dan bijvoorbeeld houten en aluminium kozijnen. Dit product wordt dan ook het meest verkocht.

Houten kozijnen

Houten kozijnen werden tot tien a twintig jaar geleden in vrijwel alle woningen gebruikt. Houten kozijnen zijn heel handig en fijn om mee te werken. Ze zijn namelijk heel makkelijk aan te passen als het kozijn net niet past. In dat geval kan het houten kozijn simpel bewerkt worden, zodat het wel goed past. Het nadeel is dat houten kozijnen meer onderhoud nodig hebben dan kunststof of aluminium kozijnen. Ze moeten redelijk vaak schoon gemaakt en geschilderd worden. Aan de andere kant kan aan de kozijnen wel regelmatig een andere kleur en andere uitstraling worden gegeven.

Aluminium kozijnen

De laatste tijd raken aluminium kozijnen steeds meer in trek. Aluminium kozijnen hebben een hoge levensduur en hebben, net als kunststof kozijnen, een hoge isolatiewaarde. Ook hebben ze weinig onderhoud nodig. Ze zijn verkrijgbaar in een stalen look, waardoor ze dezelfde slanke en strakke uitstraling hebben als stalen kozijnen. Ook zijn ze duurzaam en energiezuinig. De kosten van aluminium kozijnen zijn in vergelijking met de andere materialen wel vrij hoog.

Kozijnen repareren

Een reparatie van een kozijn moet in een zo vroeg mogelijk stadium worden verricht. Een beschadiging zal namelijk alleen maar erger worden als er niks aan wordt gedaan. Ook vallen de kosten voor reparatie die op tijd wordt uitgevoerd lager uit dan als het gebeurt na achterstallig onderhoud. Het is daarom verstandig om beschadigde kozijnen zo snel mogelijk te repareren om de kosten te drukken.

De kosten voor het repareren of onderhouden van deur- en raamkozijnen zijn afhankelijk van de omvang van de klus. Er zijn veel kozijnspecialisten op de markt om raam- en deurkozijnen te repareren. Als het hout nog in goede staat is en er is alleen sprake van oppervlakkige beschadigingen, dan kunnen die vaak met een kleine en goedkope reparatie snel worden verholpen. Vraag voor een duidelijk overzicht van de kosten altijd eerst meerdere offertes aan voordat de reparatie wordt uitgevoerd. Zo kunnen veel kosten worden bespaard.

Als een groot gedeelte van het hout rot is, moet het hout worden vervangen. De hoeken van kozijnen zijn over het algemeen het meest vatbaar voor vocht. Om te voorkomen dat het vocht dieper in het houten kozijn vreet, is het aan te raden om het stuk rotte hout eruit halen. Bij kleine gedeeltes kan houtrotvuller een uitkomst bieden. Dat is een middel dat wordt gebruikt voor houtrotherstel. Met dit middel houtrot effectief worden behandeld.  Houtrotvuller is echter niet voldoende om een groot stuk mee te behandelen. In dat geval moet een gedeelte van het raamwerk ertussen worden gezaagd en moet dat met een nieuw stuk hout worden opgevuld. Zowel het nieuwe stuk als het oude gedeelte van het raamwerk kan vervolgens worden behandeld met Epoxy. Dat dient als hechtmiddel en vulmiddel tussen de twee delen en het middel zorgt ervoor dat de twee delen goed op elkaar aansluiten. Daarna worden de delen geschuurd, tot ze samen één geheel vormen.  Een kozijn ziet er zo weer uit als nieuw.

Bij koudere dagen gaat de verwarming vaker aan, wat kan zorgen voor scheuringen in de binnenkozijnen. Dit komt omdat de vrieskou dan tegen de verwarmde ramen slaat. Door het temperatuurverschil ontstaat er dan een barst. Als dit niet wordt gerepareerd kan de scheur groter worden. Daarom is het goed om houten deur- en raamkozijnen ook binnenshuis tijdig de onderhouden.

Vraag direct een offerte aan en kom in contact met de beste Kozijnen

Zoekt u geschikte vakman voor Kozijnenwerkzaamheden? Schakel dan direct een vakman uit de regio in voor een gecontroleerd bedrijf met een hoge klantentevredenheid en aantoonbare werkervaring. Aangesloten bedrijven moeten voldoen aan strengste eisen en daardoor bent u verzekerd van goed uitgevoerde werkzaamheden met een goede garantie.
Start projectaanvraag >
De beste Kozijnen voor u geselecteerd

Kies direct een gecontroleerde vakman

Neem direct contact op met een vakman welke voldoet aan een groot aantal strenge criteria.  Bedrijven welke niet voldoen aan onze gestelde eisen komen er bij ons niet op!

Kies voor een vakman uit de regio

24/7 beschikbaar
De beste vakmensen
Geschillencommissie
Controle op kwaliteit
24/7 beschikbaar

Vraag direct een offerte aan

Kies voor een gecontroleerde vakman! Start direct uw projectaanvraag en kom geheel vrijblijvend in contact met de beste vakmannen.
Start projectaanvraag >

Wat zeggen klanten over onze vakmensen?

 • "Het vinden van een betrouwbare dakdekker blijkt lastiger dan je in eerste instantie zou denken. Op internet kom je de meest vervelende verhalen tegen over dakdekkers die hun vak niet verstaan. De reden dat wij een aanvraag hebben gedaan via deze website is de controle die wordt uitgevoerd voordat een bedrijf aanvragen ontvangt. Ons werd ook verteld dat bij eventuele klachten die niet worden verholpen een geschillencommissie uitkomst biedt. Om deze reden hebben wij een aanvraag gedaan en zijn we in contact gekomen met een gerenommeerd bedrijf uit Rotterdam. Voor een goede prijs is ons complete dak vervangen en wordt er jaarlijks een gratis dakinspectie uitgevoerd om er zeker van te zijn dat er geen beginnende lekkages zijn"

  Harm - Rotterdam - Hoek van Holland
  Meer informatie
 • "Wij zijn zeer te spreken over deze werkwijze. Zonder enig verstand te hebben van bestratingen zijn we via Vakman uit de regio aan een geschikte stratenmaker gekomen. De eerste informatie hebben we via de website gevonden waarna we een aanvraag hebben gedaan en zijn gekoppeld aan een bedrijf die precies aan onze wensen voldeed. Het straatwerk van onze oprit ligt er fantastisch in en we hebben een stuk minder betaald dan ons door een andere stratenmaker werd aangeboden."

  Natasha - Eindhoven - Strijp-S
  Contact opnemen
 • "Wij hadden dringend een loodgieter nodig voor een lekkage in onze keuken. We konden het lek zelf niet vinden en zijn op advies van onze buurvrouw op deze website uitgekomen. De loodgieter welke ons in eerste instantie had benaderd kon niet binnen één dag aanwezig zijn en heeft ons gewezen op het noodnummer waar alleen loodgieters opnamen welke beschikbaar zijn voor spoeddiensten. Zodoende zijn we uitgekomen bij een vriendelijke jongeman welke binnen één uur bij ons was en de lekkage heeft verholpen."

  Patrick - Utrecht - Lunetten-Zuid
  Contact opnemen

Vind direct de beste Kozijnen voor uw klus

Uitsluitend gecontroleerde Kozijnen
1Omschrijving opdracht
2Ontvang offerte
 • Hoe meer informatie we hebben hoe beter we de aanvraag kunnen verwerken.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  Gratis en vrijblijvend
  Daarom kiezen mensen voor een vakman uit de regio

  Onze zekerheden

  Uitsluitende gecontroleerde vakmensen

  Alle aangesloten bedrijven en vakmannen op onze websites worden vooraf gecontroleerd op klantentevredenheid, stabiliteit en ervaring. Op deze manier proberen we klachtendossiers te voorkomen. Mochten deze onverhoopt toch voorkomen dan biedt onze geschillencommissie een oplossing.

  De beste kwaliteit materialen

  Voor de beste kwaliteit werkzaamheden wordt er van onze vakmannen geëist dat ze uitsluitend gebruik maken van A-kwaliteit materialen en gereedschappen. Alleen op deze manier kan er met een gerust gevoel een ruime garantie worden gegeven op de werkzaamheden.

  Onafhankelijk geschillencommissie

  Aangesloten vakmannen en bedrijven worden getoetst op een aantal strenge criteria waardoor wij zeker weten dat we met een vakman te maken hebben. Natuurlijk komt het wel eens voor dat er beroep wordt gedaan op de garantie. Het oplossen van deze garanties zijn een eis voor onze aangesloten partners. Komt u er samen niet uit met de vakman dan hebben wij een onafhankelijke geschillencommissie welke bemiddeld en ervoor zorgt dat er een eerlijke oplossing komt.

  Altijd een vakman in uw regio

  Ons uniek netwerk aan vakmannen is opgebouwd door een uitgebreide samenwerking tussen online kennis en deskundige vakmensen. Het netwerk is regionaal uitgebreid door verschillende vakmensen met elkaar in contact te brengen. Op die manier komen we er achter of we te maken hebben met deskundige bedrijven.

  De weg naar een professionele oplossing

  Beschrijf het project

  Beschrijf zo uitgebreid mogelijk waar je naar opzoek bent en wij maken selecteren een aantal gecontroleerde vakmannen welke direct zichtbaar zijn.

  Kom vrijblijvend in contact met vakman

  Afhankelijk van je eigen wensen is het mogelijk om direct in contact te komen met de door jou gekozen vakman. Ook is het mogelijk om de aanvraag naar meerdere vakmannen te sturen.

  Kijk terug op een succesvol resultaat

  Omdat op onze dienstverlening streng wordt toegezien op een hoge klantentevredenheid en kwaliteit eindigen 99% van onze projecten in een tevreden klant.
  Overal beschikbaar in Nederland

  Er is altijd een vakman in jouw regio

  Zuid-Holland

  Hazerswoude-Dorp
  Capelle aan den IJssel
  Delft
  Dordrecht
  Gouda
  Den Haag
  Hendrik-Ido-Ambacht
  Hillegom
  Oud-Beijerland
  Katwijk aan zee
  Krimpen aan den IJssel
  Bergenschenhoek
  Berkel en Rodenrijs
  Leiden
  Leiderdorp
  Leidschendam
  Voorburg
  Lisse
  Maassluis
  Nieuwkoop
  Spijkenisse
  Noordwijk
  Oegstgeest
  Papendrecht
  Pijacker
  Ridderkerk
  Rotterdam
  Rijswijk
  Hoogvliet
  Schiedam
  Sliedrecht
  Vlaardingen
  Voorschoten
  Waddinxveen
  Wassenaar
  's-Gravenzande
  Naaldwijk
  Zoetermeer
  Zwijndrecht

  Noord-Holland

  Amstelveen
  Amsterdam
  Bergen
  Blaricum
  Bloemendaal
  Castricum
  Diemen
  Volendam
  Enkhuizen
  Bussum
  Haarlem
  Hoofddorp
  Nieuwe-Vennep
  Heemskerk
  Heemstede
  Heerhugowaard
  Heiloo
  Den Helder
  Hilversum
  Hoorn
  Huizen
  Purmerend
  Uithoorn
  IJmuiden
  Weesp
  Assendelft
  Zaandam
  Zandvoort

  Noord-Brabant

  Bergen op Zoom
  Heesch
  Best
  Boxmeer
  Boxtel
  Cuijk
  Deurne
  Dongen
  Eindhoven
  Etten-Leur
  Raamsdonksveer
  Geldrop
  Gemert
  Rijen
  Goirle
  Rosmalen
  's Hertogenbosch
  Drunen
  Heusden
  Vlijmen
  Kaatsheuvel
  Schijndel
  Sint-Oedenrode
  Veghel
  Nuenen
  Oirschot
  Oisterwijk
  Oosterhout
  Roosendaal
  Sint-Michielsgestel
  Someren
  Berkel-Enschot
  Uden
  Valkenswaard
  Vught
  Waalwijk

  Gelderland

  Apeldoorn
  Beuningen
  Culemborg
  Doetinchem
  Duiven
  Ede
  Bennekom
  Epe
  Ermelo
  Harderwijk
  Huissen
  Nijkerk
  Nijmegen
  Elst
  Putten
  Velp
  Tiel
  Wageningen
  Wijchen
  Winterswijk
  Zaltbommel
  Zevenaar
  Zutphen

  Utrecht

  Amersfoort
  Bilthoven
  Spakenburg
  Bunschoten
  Houten
  IJsselstein
  Leusden
  Nieuwegein
  Rhenen
  Mijdrecht
  Soest
  Maarsen
  Utrecht
  Driebergen-Rijsenburg
  Veenendaal
  Leerdam
  Vianen
  Wijk bij Duurstede
  Woerden
  Zeist

  Overijssel

  Borne
  Dalfsen
  Deventer
  Denekamp
  Enschede
  Glanerburg
  Haaksbergen
  Hardenberg
  Nijverdal
  Hengelo
  Kampen
  Losser
  Oldenzaal
  Raalte
  Rijssen
  Steenwijk
  Zwolle

  Limburg

  Brunssum
  Kerkrade
  Landgraaf
  Schaesberg
  Maastricht
  Roermond
  Geleen
  Sittard
  Blerick
  Tegelen
  Venlo
  Venray
  Weert

  Friesland

  Joure
  Harlingen
  Heerenveen
  Leeuwarden
  Dokkum
  Drachten
  Sneek
  Franeker
  Wolvega

  Groningen

  Groningen
  Delfzijl
  Haren
  Hoogezand
  Winschoten
  Stadskanaal
  Veendam

  Drenthe

  Emmen
  Klazienaveen
  Beilen
  Roden
  Zuidlaren

  Flevoland

  Almere
  Dronten
  Lelystad
  Emmeloord
  Urk
  Zeewolde

  Zeeland

  Goes
  Middelburg
  Zierikzee
  Terneuzen
  Vlissingen

  Waarom een Vakman uit de regio?

  Hier vindt u de beste verzameling aan betrouwbare vakmannen. Elke aangesloten vakman voldoet aan een groot aantal strenge criteria, welke is onder te verdelen in drie onderdelen; klantentevredenheid, vaardigheid en bedrijfsvoering.

  24/7 zoekmogelijkheid

  Gecertificeerde vakmensen

  Bespaar zoektijd

  Ervaren vakmensen

  Hoge klantentevredenheid

  Kies voor kwaliteit

  Uitsluitend gecontroleerde vakmensen

  Alle vakmannen op ons platform worden vooraf en tijdens de samenwerking gecontroleerd op klantentevredenheid en de kwaliteit van hun werk. 

  Bedrijven worden voorgeselecteerd

  We ontvangen veel aanmeldingen van bedrijven welke we door verschillende redenen niet accepteren op onze websites. We werken alleen samen met de beste bedrijven!

  Kwaliteit boven prijs

  Om een goede kwaliteit te leveren is het nodig om te investeren in goed materiaal en goed opgeleid personeel. Hiertegenover staat natuurlijk een eerlijke vergoeding.

  Ben jij een vakman?

  Ontvang aanvragen van potentiële klanten welke opzoek zijn naar de beste vakmensen. Bedrijven welke niet voldoen aan onze gestelde eisen ontvangen van ons geen aanvragen!
  Hier vindt u de beste verzameling aan betrouwbare vakmannen. Elke aangesloten vakman voldoet aan een groot aantal strenge criteria, welke is onder te verdelen in drie onderdelen; klantentevredenheid, vaardigheid en bedrijfsvoering.

  Klantenservice

  homepencilstarlicenseuserscalendar-fullsmileclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram