Laat uw dakbedekking vervangen door de beste dakdekkers

Bij ons wordt elke dakdekker gecontroleerd op kwaliteit en klantentevredenheid! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw project of lees vlug verder voor meer informatie over onze dakdekkers. 
Start projectaanvraag >
Gratis en vrijblijvend

Aanleggen van dakbedekking

Een dakbedekker wordt ook ingeschakeld voor het aanleggen van dakbedekking. Dakbedekking aanleggen moet worden gedaan door een vakman, want het is belangrijk dat dit goed gebeurt. Dakbedekking houdt natuurlijke weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, hagel, wind en felle zon buiten. Daarmee worden ook bezittingen beschermd tegen de invloeden van vocht en kou. Dakbedekking houdt de warmte van de woning ook binnen. Tijdens warme zomerdagen blijft het huis extra koel. De isolerende en waterkerende waarde van dakbedekking zijn dus belangrijk. Tenslotte biedt goede dakbedekking aanleggen ook bescherming tegen geluidshinder van buiten.
aanleggen van dakbedekking

Soorten dakbedekking

Voor de keuze van het materiaal is bepalend voor de bescherming tegen invloeden van buitenaf en voor. Daarnaast zijn niet alle soorten dakbedekking geschikt voor een plat dak of juist voor een hellend dak. Verder gaan sommige materialen een stuk langer mee dan andere, waardoor ze een betere investering zullen zijn. Ook speelt duurzaamheid een rol. Sommige mensen vinden het belangrijk om te kiezen voor dakbedekking die op een duurzame manier geproduceerd wordt of die gerecycled kan worden.

De manier van het aanleggen van dakbedekking, hangt ook af van de vorm van het dak en het materiaal. Het dak van een woning heeft praktische, maar ook een decoratieve waarde. De ene persoon geeft de voorkeur aan klassieke rode dakpannen, terwijl andere mensen weer fan zijn van dakbedekking van kunststof, dakleer en metalen platen. Uiteindelijk komt het neer op eigen smaak neer en op het afwegen van de voor- en de nadelen van de soorten dakbedekking.

- Bitumen en EPDM wordt vanaf de rol op maat gesneden en op het dak uitgespreid. Het materiaal wordt vastgezet of gekit op de dragende constructie. De naden worden dan waterdicht aan elkaar gelijmd of gebrand. Bitumen en EPDM wordt aangebracht op een plat dak. Bitumen wordt het vaakst gebruikt als dakbedekking is. Ook EPDM dakfolie wint steeds meer aan terrein, vooral vanwege de vele voordelen. Dit materiaal is iets duurder, het heeft een langere levensduur en er is geen brander nodig om het op het dak aan te brengen, zoals wel het geval is bij bitumen.
- De meeste hellende daken hebben dakpannen als dakbedekking. Deze zijn er in diverse kleuren, formaten en vormen. Dakpannen hebben een lange levensduur tot wel 100 jaar en ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ook zijn dakpannen kleurvast en milieuvriendelijk. Wel is het van belang om de pannen goed te onderhouden door jaarlijkse reiniging en inspectie. Het plaatsen van dakpannen is relatief goedkoop. Dakpannen, leistenen platen en houtspanen worden gelegd op een raamwerk van latten.
- Ook is het mogelijk om een rieten dak te plaatsen. Riet is een natuurlijk product en daarom is het een duurzame keuze. Ook geeft het de woning een authentiek karakter. Riet heeft een holle stengel en daarom heeft het goede isolerende en warmte-reflecterende werking. In de zomer zorgt het dus dat de woning koel blijft en in de winter houdt het de woning warm. Dit bespaart weer energie. Daarmee past een rieten kap zeer goed bij de instelling om zuinig om te gaan met energie.

Bitumen dakbedekking

Wat kost het vervangen van dakbedekking?

De kosten van dakbedekking verschillen voor het type dakbedekking en het soort dak. Ook de kwaliteit van het materiaal heeft een invloed op de gemiddelde levensduur van het soort dakbedekking. De kosten van bitumen dakbedekking zijn bijvoorbeeld 45 tot 65 euro per vierkante meter. Deze dakbedekking heeft een gemiddelde levensduur van 25 jaar. Koperen dakbedekking kost ongeveer 120 euro per vierkante meter, maar deze dakbedekking gaat langer mee. Koperen dakbedekking heeft een levensduur van rond de 80 jaar.

De kosten van een dakdekker zijn ook afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, de materialen die nodig zijn en daarnaast verschilt per dakdekkersbedrijf de prijs in het algemeen. Sommige bedrijven hanteren hogere prijzen dan andere. Daarom is het verstandig om online bedrijven met elkaar te vergelijken. Het inhuren van een dakdekker kost gemiddeld 45 euro per uur. Om de exacte prijzen te weten te komen, kan een offerte worden aangevraagd bij verschillende dakdekkers. Deze kunnen vervolgens met elkaar worden vergeleken.

Schakel direct een dakdekker in

Zoekt u een dakdekker voor het repareren, onderhouden  of renoveren van uw dak? Schakel dan direct een dakdekker uit de regio in voor een gecontroleerde vakman met een hoge klantentevredenheid en aantoonbare werkervaring. Onze dakdekkers moeten voldoen aan de strengste eisen in de branche en daardoor bent u verzekerd van goed uitgevoerde werkzaamheden.

Start projectaanvraag >

Kies direct een gecontroleerde vakman

Neem direct contact op met een vakman welke voldoet aan een groot aantal strenge criteria.  Bedrijven welke niet voldoen aan onze gestelde eisen komen er bij ons niet op!

Kies voor een vakman uit de regio

24/7 beschikbaar
De beste vakmensen
Geschillencommissie
Controle op kwaliteit
24/7 beschikbaar

Diensten van onze dakdekkers:

Start projectaanvraag >

Wat zeggen klanten over onze vakmensen?

 • "Het vinden van een betrouwbare dakdekker blijkt lastiger dan je in eerste instantie zou denken. Op internet kom je de meest vervelende verhalen tegen over dakdekkers die hun vak niet verstaan. De reden dat wij een aanvraag hebben gedaan via deze website is de controle die wordt uitgevoerd voordat een bedrijf aanvragen ontvangt. Ons werd ook verteld dat bij eventuele klachten die niet worden verholpen een geschillencommissie uitkomst biedt. Om deze reden hebben wij een aanvraag gedaan en zijn we in contact gekomen met een gerenommeerd bedrijf uit Rotterdam. Voor een goede prijs is ons complete dak vervangen en wordt er jaarlijks een gratis dakinspectie uitgevoerd om er zeker van te zijn dat er geen beginnende lekkages zijn"

  Harm - Rotterdam - Hoek van Holland
  Meer informatie
 • "Wij zijn zeer te spreken over deze werkwijze. Zonder enig verstand te hebben van bestratingen zijn we via Vakman uit de regio aan een geschikte stratenmaker gekomen. De eerste informatie hebben we via de website gevonden waarna we een aanvraag hebben gedaan en zijn gekoppeld aan een bedrijf die precies aan onze wensen voldeed. Het straatwerk van onze oprit ligt er fantastisch in en we hebben een stuk minder betaald dan ons door een andere stratenmaker werd aangeboden."

  Natasha - Eindhoven - Strijp-S
  Contact opnemen
 • "Wij hadden dringend een loodgieter nodig voor een lekkage in onze keuken. We konden het lek zelf niet vinden en zijn op advies van onze buurvrouw op deze website uitgekomen. De loodgieter welke ons in eerste instantie had benaderd kon niet binnen één dag aanwezig zijn en heeft ons gewezen op het noodnummer waar alleen loodgieters opnamen welke beschikbaar zijn voor spoeddiensten. Zodoende zijn we uitgekomen bij een vriendelijke jongeman welke binnen één uur bij ons was en de lekkage heeft verholpen."

  Patrick - Utrecht - Lunetten-Zuid
  Contact opnemen

Vind direct de beste dakdekker voor uw project

Uitsluitend gecontroleerde dakdekkers met een minimale beoordeling van 8.0
Vul het formulier zo volledig mogelijk in voor een vrijblijvende offerte op maat van een gecontroleerde dakdekker.
Al onze dakdekkers hebben een minimale klanttevredenheidsscore van 8.0
Daarom kiezen mensen voor een vakman uit de regio

Onze zekerheden

Uitsluitende gecontroleerde vakmensen

Alle aangesloten bedrijven en vakmannen op onze websites worden vooraf gecontroleerd op klantentevredenheid, stabiliteit en ervaring. Op deze manier proberen we klachtendossiers te voorkomen. Mochten deze onverhoopt toch voorkomen dan biedt onze geschillencommissie een oplossing.

De beste kwaliteit materialen

Voor de beste kwaliteit werkzaamheden wordt er van onze vakmannen geëist dat ze uitsluitend gebruik maken van A-kwaliteit materialen en gereedschappen. Alleen op deze manier kan er met een gerust gevoel een ruime garantie worden gegeven op de werkzaamheden.

Onafhankelijk geschillencommissie

Aangesloten vakmannen en bedrijven worden getoetst op een aantal strenge criteria waardoor wij zeker weten dat we met een vakman te maken hebben. Natuurlijk komt het wel eens voor dat er beroep wordt gedaan op de garantie. Het oplossen van deze garanties zijn een eis voor onze aangesloten partners. Komt u er samen niet uit met de vakman dan hebben wij een onafhankelijke geschillencommissie welke bemiddeld en ervoor zorgt dat er een eerlijke oplossing komt.

Altijd een vakman in uw regio

Ons uniek netwerk aan vakmannen is opgebouwd door een uitgebreide samenwerking tussen online kennis en deskundige vakmensen. Het netwerk is regionaal uitgebreid door verschillende vakmensen met elkaar in contact te brengen. Op die manier komen we er achter of we te maken hebben met deskundige bedrijven.

De weg naar een professionele oplossing

Beschrijf het project

Beschrijf zo uitgebreid mogelijk waar je naar opzoek bent en wij maken selecteren een aantal gecontroleerde vakmannen welke direct zichtbaar zijn.

Kom vrijblijvend in contact met vakman

Afhankelijk van je eigen wensen is het mogelijk om direct in contact te komen met de door jou gekozen vakman. Ook is het mogelijk om de aanvraag naar meerdere vakmannen te sturen.

Kijk terug op een succesvol resultaat

Omdat op onze dienstverlening streng wordt toegezien op een hoge klantentevredenheid en kwaliteit eindigen 99% van onze projecten in een tevreden klant.
Overal beschikbaar in Nederland

Er is altijd een vakman in jouw regio

Zuid-Holland

Hazerswoude-Dorp
Capelle aan den IJssel
Delft
Dordrecht
Gouda
Den Haag
Hendrik-Ido-Ambacht
Hillegom
Oud-Beijerland
Katwijk aan zee
Krimpen aan den IJssel
Bergenschenhoek
Berkel en Rodenrijs
Leiden
Leiderdorp
Leidschendam
Voorburg
Lisse
Maassluis
Nieuwkoop
Spijkenisse
Noordwijk
Oegstgeest
Papendrecht
Pijacker
Ridderkerk
Rotterdam
Rijswijk
Hoogvliet
Schiedam
Sliedrecht
Vlaardingen
Voorschoten
Waddinxveen
Wassenaar
's-Gravenzande
Naaldwijk
Zoetermeer
Zwijndrecht

Noord-Holland

Amstelveen
Amsterdam
Bergen
Blaricum
Bloemendaal
Castricum
Diemen
Volendam
Enkhuizen
Bussum
Haarlem
Hoofddorp
Nieuwe-Vennep
Heemskerk
Heemstede
Heerhugowaard
Heiloo
Den Helder
Hilversum
Hoorn
Huizen
Purmerend
Uithoorn
IJmuiden
Weesp
Assendelft
Zaandam
Zandvoort

Noord-Brabant

Bergen op Zoom
Heesch
Best
Boxmeer
Boxtel
Cuijk
Deurne
Dongen
Eindhoven
Etten-Leur
Raamsdonksveer
Geldrop
Gemert
Rijen
Goirle
Rosmalen
's Hertogenbosch
Drunen
Heusden
Vlijmen
Kaatsheuvel
Schijndel
Sint-Oedenrode
Veghel
Nuenen
Oirschot
Oisterwijk
Oosterhout
Roosendaal
Sint-Michielsgestel
Someren
Berkel-Enschot
Uden
Valkenswaard
Vught
Waalwijk

Gelderland

Apeldoorn
Beuningen
Culemborg
Doetinchem
Duiven
Ede
Bennekom
Epe
Ermelo
Harderwijk
Huissen
Nijkerk
Nijmegen
Elst
Putten
Velp
Tiel
Wageningen
Wijchen
Winterswijk
Zaltbommel
Zevenaar
Zutphen

Utrecht

Amersfoort
Bilthoven
Spakenburg
Bunschoten
Houten
IJsselstein
Leusden
Nieuwegein
Rhenen
Mijdrecht
Soest
Maarsen
Utrecht
Driebergen-Rijsenburg
Veenendaal
Leerdam
Vianen
Wijk bij Duurstede
Woerden
Zeist

Overijssel

Borne
Dalfsen
Deventer
Denekamp
Enschede
Glanerburg
Haaksbergen
Hardenberg
Nijverdal
Hengelo
Kampen
Losser
Oldenzaal
Raalte
Rijssen
Steenwijk
Zwolle

Limburg

Brunssum
Kerkrade
Landgraaf
Schaesberg
Maastricht
Roermond
Geleen
Sittard
Blerick
Tegelen
Venlo
Venray
Weert

Friesland

Joure
Harlingen
Heerenveen
Leeuwarden
Dokkum
Drachten
Sneek
Franeker
Wolvega

Groningen

Groningen
Delfzijl
Haren
Hoogezand
Winschoten
Stadskanaal
Veendam

Drenthe

Emmen
Klazienaveen
Beilen
Roden
Zuidlaren

Flevoland

Almere
Dronten
Lelystad
Emmeloord
Urk
Zeewolde

Zeeland

Goes
Middelburg
Zierikzee
Terneuzen
Vlissingen

Waarom een Vakman uit de regio?

Hier vindt u de beste verzameling aan betrouwbare vakmannen. Elke aangesloten vakman voldoet aan een groot aantal strenge criteria, welke is onder te verdelen in drie onderdelen; klantentevredenheid, vaardigheid en bedrijfsvoering.

24/7 zoekmogelijkheid

Gecertificeerde vakmensen

Bespaar zoektijd

Ervaren vakmensen

Hoge klantentevredenheid

Kies voor kwaliteit

Uitsluitend gecontroleerde vakmensen

Alle vakmannen op ons platform worden vooraf en tijdens de samenwerking gecontroleerd op klantentevredenheid en de kwaliteit van hun werk. 

Bedrijven worden voorgeselecteerd

We ontvangen veel aanmeldingen van bedrijven welke we door verschillende redenen niet accepteren op onze websites. We werken alleen samen met de beste bedrijven!

Kwaliteit boven prijs

Om een goede kwaliteit te leveren is het nodig om te investeren in goed materiaal en goed opgeleid personeel. Hiertegenover staat natuurlijk een eerlijke vergoeding.

Ben jij een vakman?

Ontvang aanvragen van potentiële klanten welke opzoek zijn naar de beste vakmensen. Bedrijven welke niet voldoen aan onze gestelde eisen ontvangen van ons geen aanvragen!
Hier vindt u de beste verzameling aan betrouwbare vakmannen. Elke aangesloten vakman voldoet aan een groot aantal strenge criteria, welke is onder te verdelen in drie onderdelen; klantentevredenheid, vaardigheid en bedrijfsvoering.

Klantenservice

homepencilstarlicenseuserscalendar-fullsmileclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram